Ruilen/ retourneren

Hoe kan ik ruilen/retourneren?
Je hebt het recht om een ontvangen bestelling zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst) te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Indien je de retour vooraf aan ons kenbaar maakt, dient je dit binnen deze 14 dagen aan ons te laten weten. Vanaf het moment van aanmelding heb je 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk aan ons te retourneren.

Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende frankering van de retourzending.
Vergeet niet onze verzendsticker met barcode af te plakken en hier overheen het retouradres te vermelden.

De retourzending mag binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst), gefrankeerd worden opgestuurd naar:

Retouradres:
Stones Jeans
Vriesestraat 118-120

3311 NS Dordrecht

Je bent zelf verantwoordelijk voor uw retourzending, bewaar uw verzendbewijs met track trace daarom goed.

Een retourzending via PostNL kost €3,95 voor een brievenbuspakketje en voor €6,95 voor pakketpost. U bent uiteraard vrij zelf een vervoerder te kiezen.

Na ontvangst van de retourzending en controle hiervan door Stonesjeans.com, wordt het bedrag z.s.m. (binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping) teruggestort naar de koper. Je ontvangt na verwerking van je retourzending een e-mail bevestiging van ons dat het bedrag is teruggestort via dezelfde wijze als waarmee is betaald. Alleen de kosten voor retourneren komen voor rekening van de koper.

Indien de geretourneerde artikelen gebruikt zijn (betreft niet het passen), beschadigd zijn, bewaard zijn in rokerige ruimtes en/of de labels onnodig zijn verwijderd, wordt een redelijke schadevergoeding ingehouden. Indien retourzendingen niet of onvoldoende gefrankeerd zijn, mogen wij deze kosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

De volgende retourzendingen kunnen we niet accepteren:

Te laat retourneerde retourzendingen

Indien je wilt ruilen, kunt u dit via e-mail info@stonesdordrecht.com of Facebook messenger aan ons doorgeven. Vermeld hierbij de artikelcode en de maat.

Wij reserveren dan de gewenste artikelen voor u.